Vegetarische bietenburger
Een goed alternatief
Vegetarische bietenburgers zijn een mooi alternatief voor hamburgers van vlees. En het geeft een prachtige kleur op je bord. Door de rode bietjes en de appelstroop wordt de burger net wat zoeter als een normale hamburger. Heerlijk met een romige crème van geitenkaas en zoete vijgen!
INGREDIENTEN
CATEGORIE: DINER
BEREIDINGSTIJD: 50 MINUTEN
2 personen |
1 rode ui |
1 teentje knoflook |
2 el noten (bijv. mix van pijnboompitten en pompoenpitten) |
200 gr voorgekookte bietjes |
50 gr havermout |
1 ei |
25 gr geitenkaas |
3 el appelstroop |
2 burger broodjes |
(kokos) olie |
Peper en zout |
50 gr geitenkaas |
2 el roomkaas |
rucola of spinazie blad |
2 verse vijgen |
Benodigdheden:
- Staafmixer of foodprocessor
Bron: Betty's Kitchen