Vegetarische bietenburger

Vegetarische bietenburger

Een goed alternatief

Vegetarische bietenburgers zijn een mooi alternatief voor hamburgers van vlees. En het geeft een prachtige kleur op je bord. Door de rode bietjes en de appelstroop wordt de burger net wat zoeter als een normale hamburger. Heerlijk met een romige crème van geitenkaas en zoete vijgen!

istock-613340110-min

INGREDIENTEN

CATEGORIE: DINER 

BEREIDINGSTIJD: 50 MINUTEN 

2 personen
1 rode ui 
1 teentje knoflook
2 el noten (bijv. mix van pijnboompitten en pompoenpitten)
200 gr voorgekookte bietjes
50 gr havermout
1 ei 
25 gr geitenkaas
3 el appelstroop 
2 burger broodjes
(kokos) olie
Peper en zout
50 gr geitenkaas
2 el roomkaas
rucola of spinazie blad
2 verse vijgen 

Benodigdheden:

  • Staafmixer of foodprocessor 

Bron: Betty's Kitchen