Gestoofde gehaktballetjes met bladerdeeg
Hartige smaakvolle avondmaaltijd
Een makkelijk en smaakvol ovengerecht met vlees, groente en bladerdeeg. Terwijl het gerecht in de oven bakt kun jij de tafel dekken, eventueel een frisse kiemsalade klaarmaken en ondertussen genieten van de heerlijke geuren die je keuken vullen.
Tip: Garneer met een frisse kiemsalade
INGREDIENTEN
CATEGORIE: HOOFDGERECHT
BEREIDINGSTIJD: ± 20 MIN
OVENTIJD: 30 MIN
Voor 4 personen
2 rode uien |
1 el traditionele olijfolie |
400 gr hoh gehakt |
5 g kruidenmix stoofpot Jonnie Boer |
200 ml kraanwater |
200 ml bruin bier |
2 el Frutesse appelstroop |
450 g aardappelschijfjes |
4 plakjes vers bladerdeeg |
680 g rode kool (= 1 grote pot) |
Benodigdheden
Ovenschaal
Bereiding en foto's tijdens Kookfandag 2019