Gestoofde gehaktballetjes met bladerdeeg
Hartige smaakvolle avondmaaltijd
Een makkelijk en smaakvol ovengerecht met vlees, groente en bladerdeeg. Terwijl het gerecht in de oven bakt kun jij de tafel dekken, eventueel een frisse kiemsalade klaarmaken en ondertussen genieten van de heerlijke geuren die je keuken vullen.
Tip: Garneer met een frisse kiemsalade
INGREDIENTEN
CATEGORIE: HOOFDGERECHT
BEREIDINGSTIJD: ± 20 MIN
OVENTIJD: 30 MIN
Voor 4 personen
2 rode uien |
1 el traditionele olijfolie |
400 gr half-om-half gehakt |
5 gr kruidenmix stoofpot Jonnie Boer |
200 ml kraanwater |
200 ml bruin bier |
2 el Rinse appelstroop |
450 gr aardappelschijfjes |
4 plakjes vers bladerdeeg |
680 gr rode kool (= 1 grote pot) |
Benodigdheden
Ovenschaal