Gestoofde gehaktballetjes met bladerdeeg

Gestoofde gehaktballetjes met bladerdeeg

Hartige smaakvolle avondmaaltijd

Een makkelijk en smaakvol ovengerecht met vlees, groente en bladerdeeg. Terwijl het gerecht in de oven bakt kun jij de tafel dekken, eventueel een frisse kiemsalade klaarmaken en ondertussen genieten van de heerlijke geuren die je keuken vullen.  

 Tip: Garneer met een frisse kiemsalade

 

gestoofde-gehaktballetjes-in-bladerdeeg-web1
gestoofde-gehaktballetjes-in-bladerdeeg-web2

INGREDIENTEN

CATEGORIE: HOOFDGERECHT

BEREIDINGSTIJD: ± 20 MIN
OVENTIJD: 30 MIN

Voor 4 personen

2 rode uien
1 el traditionele olijfolie
400 gr hoh gehakt
5 g kruidenmix stoofpot Jonnie Boer
200 ml kraanwater
200 ml bruin bier
2 el Frutesse appelstroop
450 g aardappelschijfjes
4 plakjes vers bladerdeeg
680 g rode kool (= 1 grote pot)
 

 

Benodigdheden

Ovenschaal

 

Bereiding en foto's tijdens Kookfandag 2019