Omgekeerde perentaart

Omgekeerde perentaart

De frisse en zachte smaak van peer op zijn best

Deze perentaart wordt op zijn kop gebakken. Wanneer je hem dus op een mooie schaal uit de taartvorm haalt hoef je hem dus niet nog een keer om te draaien. Dit verkleint de kans op scheuren én hij ziet er direct verleidelijk lekker uit! 

 

omgekeerde-perentaart-1

INGREDIENTEN

CATEGORIE: TAART

BEREIDINGSTIJD: ± 1 uur 10 minuten

Voor 12 personen
3 flinke stevige handperen
185 gram zachte boter
220 gram donkere basterdsuiker
ei
90 gram Frutesse peer-appelstroop
235 gram bloem
2 theelepels bakpoeder
2 theelepels speculaaskruiden
Zout
Kaneelpoeder

 

Benodigdheden

  • Oven
  • Lage taartvorm
  • Mixer
  • Spatel

Bron recept: www.mijnreceptenboek.nl door Betty van Dijk