Mini Geitenkaashapjes in bladerdeeg

Mini Geitenkaashapjes in bladerdeeg

Heerlijk voorafje! 

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en snij ze diagonaal door midden
  • Snijd de geitenkaas in kleine stukjes, en meng er wat walnoten en een beetje rucola door
  • Roer de stroop los en meng deze ook door het mengsel
  • Beleg het bladerdeeg met wat van het mengsel
  • Bevochtig de randjes met wat water en vouw het bladerdeeg dicht
  • Druk aan met een vork
  • Verdeel er wat losgeklopt ei op
  • Bak 20 minuten op 180 graden in een heteluchtoven, tot het bladerdeeg op kleur is

Voor de variatie kun je ook eens vullen met mozzarella, rucola en zongedroogde tomaatjes. 

mini-geitenkaashapjes-in-bladerdeeg-met-appelstroop-3a
mini-geitenkaashapjes-in-bladerdeeg-met-appelstroop-5a

Ingrediënten

   
bladerdeeg 3 plakken
geitenkaas 150 gram
walnoten in stukjes 1 handje
rucola  
Frutesse Maestrichter fruitstroop 0,5 eetl.
losgeklopt ei 1 stuk

Benodigdheden

   
oven