Mini Geitenkaashapjes in bladerdeeg
Heerlijk voorafje!
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en snij ze diagonaal door midden
- Snijd de geitenkaas in kleine stukjes, en meng er wat walnoten en een beetje rucola door
- Roer de stroop los en meng deze ook door het mengsel
- Beleg het bladerdeeg met wat van het mengsel
- Bevochtig de randjes met wat water en vouw het bladerdeeg dicht
- Druk aan met een vork
- Verdeel er wat losgeklopt ei op
- Bak 20 minuten op 180 graden in een heteluchtoven, tot het bladerdeeg op kleur is
Voor de variatie kun je ook eens vullen met mozzarella, rucola en zongedroogde tomaatjes.
Ingrediënten
bladerdeeg | 3 plakken |
geitenkaas | 150 gram |
walnoten in stukjes | 1 handje |
rucola | |
Frutesse Maestrichter fruitstroop | 0,5 eetl. |
losgeklopt ei | 1 stuk |
Benodigdheden
oven |