Kerriestroop - balletjes met dipsaus

Kerriestroop - balletjes met dipsaus

Dip de gehaktballen flink in de dipsaus

Deze heerlijke kerriestroop balletjes kunnen voor (bijna) elk moment geserveerd worden. Voor een tapasplank, verjaardag, picknick, lunch, bijgerecht of voorgerecht. Noem het maar op! Daarnaast zijn ze ook nog makkelijk en snel te maken. 

img-0653-min

INGREDIENTEN

CATEGORIE: SNACK

BEREIDINGSTIJD: 15 MINUTEN 

Voor 8 personen  
Gehaktballetjes  
90 gram fijngesnipperde ui  
2 el ketjap  
2 el Frutesse Maestrichter fruitstroop  
2 el vadouvan-kruiden (Jonnie Boer/Euroma)  
1 1/2 tl zout  
1 ei (L)  
1 tl wijnazijn  
10 el paneermeel  
1 kilo gehakt h.o.h.  
   
Stroopdipper  
4 el ketjap  
4 el stroop  
2 tl vadouvan-kruiden (Jonnie Boer/Euroma)  

 

Benodigdheden

  • Oven met heteluchtgrill of circulatiegrill

Dit recept is van kookfan Selma Brouwers