Kerriestroop - balletjes met dipsaus
Dip de gehaktballen flink in de dipsaus
Deze heerlijke kerriestroop balletjes kunnen voor (bijna) elk moment geserveerd worden. Voor een tapasplank, verjaardag, picknick, lunch, bijgerecht of voorgerecht. Noem het maar op! Daarnaast zijn ze ook nog makkelijk en snel te maken.
INGREDIENTEN
CATEGORIE: SNACK
BEREIDINGSTIJD: 15 MINUTEN
Voor 8 personen | |
Gehaktballetjes | |
90 gram fijngesnipperde ui | |
2 el ketjap | |
2 el Frutesse Maestrichter fruitstroop | |
2 el vadouvan-kruiden (Jonnie Boer/Euroma) | |
1 1/2 tl zout | |
1 ei (L) | |
1 tl wijnazijn | |
10 el paneermeel | |
1 kilo gehakt h.o.h. | |
Stroopdipper | |
4 el ketjap | |
4 el stroop | |
2 tl vadouvan-kruiden (Jonnie Boer/Euroma) |
Benodigdheden
- Oven met heteluchtgrill of circulatiegrill
Dit recept is van kookfan Selma Brouwers