Heel ons gezin is fan van de fruitstropen van Frutesse!
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
20180309-strooppotjes-marijkpronk-400x556-1

Vandaag ontvingen we een erg enthousiaste reactie van een van onze fans, Bianca de Vroedt. Deze reactie vinden wij zó leuk, dat we deze graag met jullie delen.

 

“Frutesse stropen zijn écht heerlijk! De smaak is erg lekker, omdat je ook daadwerkelijk proeft wat er in zit. In ons gezin zijn er een paar soorten die erg geliefd zijn. Wij smeren onze boterhammen met de Maestrichter Fruitstroop, Rinse Appel Fruitstroop, Peer Appel Fruitstroop en de Appel Kaneel Fruitstroop.

Bij ons staat de Rinse Appel stroop toch wel met stip op nummer 1. Deze stroop at ik vroeger als kind zelfs al. En nu smeer ik het nog steeds regelmatig op een bruine of witte boterham. De Maestrichter stroop is ook erg lekker op brood. Leuke tip is om bij een bolletje vanille ijs met slagroom ook Peer Appelstroop te gebruiken.

Mijn kinderen zijn echt fan van jullie stropen. Ze vinden de Frutesse Fruitstropen heerlijk! Vooral mijn jongste zoon van 9. De smaak is heerlijk en verfrissend. Je proeft daadwerkelijk wat je eet en wat er in zit. Mooie bijkomstigheid is dat het ook nog gezond is en je energie geeft.

Met vriendelijke groet,

Bianca de Vroedt

VACATURE: Monteur Elektro Industriele installaties & systemen

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerk(st)er, voor de afdeling technische dienst:


MONTEUR ELEKTRO, INDUSTRIËLE INSTALLATIES EN SYSTEMEN

(Fulltime: 40 uur)

> lees verder

VACATURE: Monteur storing & optimalisatie

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerk(st)er, voor de afdeling technische dienst:

MONTEUR STORING & OPTIMALISATIE
(Fulltime: 40 uur)

> lees verder

Frutesse is wederom trotse partner van het Nationale Schoolontbijt!

Net als vorig jaar is Frutesse dit jaar sponsor van het Nationale Schoolontbijt. De 20e editie bevat daardoor weer heerlijke potjes Frutesse stroop.

> lees verder
Pagina