Heel ons gezin is fan van de fruitstropen van Frutesse!
20180309-strooppotjes-marijkpronk-400x556-1

Vandaag ontvingen we een erg enthousiaste reactie van een van onze fans, Bianca de Vroedt. Deze reactie vinden wij zó leuk, dat we deze graag met jullie delen.

 

“Frutesse stropen zijn écht heerlijk! De smaak is erg lekker, omdat je ook daadwerkelijk proeft wat er in zit. In ons gezin zijn er een paar soorten die erg geliefd zijn. Wij smeren onze boterhammen met de Maestrichter Fruitstroop, Rinse Appel Fruitstroop, Peer Appel Fruitstroop en de Appel Kaneel Fruitstroop.

Bij ons staat de Rinse Appel stroop toch wel met stip op nummer 1. Deze stroop at ik vroeger als kind zelfs al. En nu smeer ik het nog steeds regelmatig op een bruine of witte boterham. De Maestrichter stroop is ook erg lekker op brood. Leuke tip is om bij een bolletje vanille ijs met slagroom ook Peer Appelstroop te gebruiken.

Mijn kinderen zijn echt fan van jullie stropen. Ze vinden de Frutesse Fruitstropen heerlijk! Vooral mijn jongste zoon van 9. De smaak is heerlijk en verfrissend. Je proeft daadwerkelijk wat je eet en wat er in zit. Mooie bijkomstigheid is dat het ook nog gezond is en je energie geeft.

Met vriendelijke groet,

Bianca de Vroedt

Frutesse trotse partner Nationaal Schoolontbijt 2020

Wij willen graag gezinnen en kinderen aanmoedigen om iedere dag te starten met een goed ontbijt. Kinderen gaan dan fris en energiek naar school en presteren daardoor beter. Daarom zijn wij ook dit jaar weer trotste sponsor van het Nationaal Schoolontbijt.  

Samen met vele andere partners dragen wij ons steentje bij! Tijdens de 18de editie van het Nationaal Schoolontbijt maken we van gezond ontbijten een feestje voor een half miljoen kinderen op zo’n drieduizend scholen...

> lees verder

Hoe ontbijten prinsen en prinsessen?

Als je naar je dag kijkt als tijd tussen maaltijden, dan zeggen ze: ontbijt als een koning. Maar hoe laat je de kinderen als prinsen en prinsessen de dag starten? In alle ochtendstress moet maar net tijd zijn om te ontbijten. En wat eten de kinderen met de lunch? 

> lees verder

Bied je baby iets te proeven in het eerste jaar!

Baby’s groeien het snelste in hun eerste levensjaar. Na een begin met moeder- en/of flesmelk volgt het vastere voedsel, van fruithap tot broodkorst of soepstengel. Na een paar maanden borst of fles begint je kindje onrustig te worden en wil het meer. Een goed moment om met een eerste hapje te starten! De ervaring van een andere smaak kan erg komisch zijn: maak foto’s of filmpjes voor later. En dan volgt al snel een extra bordje aan tafel, omdat je kindje gaat mee-eten.

 

> lees verder
Pagina