Heel ons gezin is fan van de fruitstropen van Frutesse!
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
20180309-strooppotjes-marijkpronk-400x556-1

Vandaag ontvingen we een erg enthousiaste reactie van een van onze fans, Bianca de Vroedt. Deze reactie vinden wij zó leuk, dat we deze graag met jullie delen.

 

“Frutesse stropen zijn écht heerlijk! De smaak is erg lekker, omdat je ook daadwerkelijk proeft wat er in zit. In ons gezin zijn er een paar soorten die erg geliefd zijn. Wij smeren onze boterhammen met de Maestrichter Fruitstroop, Rinse Appel Fruitstroop, Peer Appel Fruitstroop en de Appel Kaneel Fruitstroop.

Bij ons staat de Rinse Appel stroop toch wel met stip op nummer 1. Deze stroop at ik vroeger als kind zelfs al. En nu smeer ik het nog steeds regelmatig op een bruine of witte boterham. De Maestrichter stroop is ook erg lekker op brood. Leuke tip is om bij een bolletje vanille ijs met slagroom ook Peer Appelstroop te gebruiken.

Mijn kinderen zijn echt fan van jullie stropen. Ze vinden de Frutesse Fruitstropen heerlijk! Vooral mijn jongste zoon van 9. De smaak is heerlijk en verfrissend. Je proeft daadwerkelijk wat je eet en wat er in zit. Mooie bijkomstigheid is dat het ook nog gezond is en je energie geeft.

Met vriendelijke groet,

Bianca de Vroedt

Frutesse is wederom trotse partner van het Nationale Schoolontbijt!

Net als vorig jaar is Frutesse dit jaar sponsor van het Nationale Schoolontbijt. De 20e editie bevat daardoor weer heerlijke potjes Frutesse stroop.

> lees verder

Hoe wordt stroop gemaakt?

Frutesse legt uit! Weet jij hoe stroop gemaakt wordt? Na het lezen van dit artikel wel. Zo kun je weer wat nieuws vertellen bij de koffie. Stroop maken is een oeroud proces maar de stappen zijn nog steeds hetzelfde. Bij Frutesse maken wij ook al jarenlang de lekkerste stroop volgens oude productiewijzen, maar dan met iets meer potjes tegelijk ;-)

> lees verder

Wat betekent Rinse nou eigenlijk?

Frutesse legt uit! Rinse heeft een betekenis die je niet had verwacht. Stroop van Frutesse is de echte appelstroop met het meeste fruit. Al ruim 160 jaar met liefde gemaakt door de vruchtenbereiders van Frutesse in Limburg.

> lees verder
Pagina