Heel ons gezin is fan van de fruitstropen van Frutesse!
20180309-strooppotjes-marijkpronk-400x556-1

Vandaag ontvingen we een erg enthousiaste reactie van een van onze fans, Bianca de Vroedt. Deze reactie vinden wij zó leuk, dat we deze graag met jullie delen.

 

“Frutesse stropen zijn écht heerlijk! De smaak is erg lekker, omdat je ook daadwerkelijk proeft wat er in zit. In ons gezin zijn er een paar soorten die erg geliefd zijn. Wij smeren onze boterhammen met de Maestrichter Fruitstroop, Rinse Appel Fruitstroop, Peer Appel Fruitstroop en de Appel Kaneel Fruitstroop.

Bij ons staat de Rinse Appel stroop toch wel met stip op nummer 1. Deze stroop at ik vroeger als kind zelfs al. En nu smeer ik het nog steeds regelmatig op een bruine of witte boterham. De Maestrichter stroop is ook erg lekker op brood. Leuke tip is om bij een bolletje vanille ijs met slagroom ook Peer Appelstroop te gebruiken.

Mijn kinderen zijn echt fan van jullie stropen. Ze vinden de Frutesse Fruitstropen heerlijk! Vooral mijn jongste zoon van 9. De smaak is heerlijk en verfrissend. Je proeft daadwerkelijk wat je eet en wat er in zit. Mooie bijkomstigheid is dat het ook nog gezond is en je energie geeft.

Met vriendelijke groet,

Bianca de Vroedt

Mooi artikel over Frutesse in rubriek Smaakvol

In de regionale dagbladen van de Holland Media Combinatie verscheen op zaterdag 24 november in de rubriek Smaakvol dit leuke artikel over onze fruitstropen. 

> lees verder

Een natuurlijke energie boost met appelstroop

De meeste van ons staan ’s ochtends vroeg op en duiken er ’s avonds laat weer in. Daartussenin ondernemen we allerlei activiteiten die meer of minder energie kosten. Deze activiteiten verschillen natuurlijk ontzettend per individu. Het samenstellen van een algemeen gezond voedingspatroon is daarom eigenlijk niet te doen. Het is wel mogelijk om voor jezelf te berekenen hoeveel energie jij nodig hebt en hoeveel calorieën daartegenover staan. 

> lees verder

Als beste uit de test bij de Consumentenbond!

Deze week hebben we gelezen dat ons product Frutesse Rinse Appelstroop als beste is getest door de Consumentenbond. Het artikel waarin de verschillende appelstropen met elkaar worden vergeleken kun je lezen in de uitgave van de Consumentengids van september 2018. De vruchtenbereiders van Frutesse zijn ontzettend trots op dit bericht. Dit bevestigd dat we met Frutesse een écht kwaliteitsproduct neerzetten.

> lees verder
Pagina