Heel ons gezin is fan van de fruitstropen van Frutesse!
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
20180309-strooppotjes-marijkpronk-400x556-1

Vandaag ontvingen we een erg enthousiaste reactie van een van onze fans, Bianca de Vroedt. Deze reactie vinden wij zó leuk, dat we deze graag met jullie delen.

 

“Frutesse stropen zijn écht heerlijk! De smaak is erg lekker, omdat je ook daadwerkelijk proeft wat er in zit. In ons gezin zijn er een paar soorten die erg geliefd zijn. Wij smeren onze boterhammen met de Maestrichter Fruitstroop, Rinse Appel Fruitstroop, Peer Appel Fruitstroop en de Appel Kaneel Fruitstroop.

Bij ons staat de Rinse Appel stroop toch wel met stip op nummer 1. Deze stroop at ik vroeger als kind zelfs al. En nu smeer ik het nog steeds regelmatig op een bruine of witte boterham. De Maestrichter stroop is ook erg lekker op brood. Leuke tip is om bij een bolletje vanille ijs met slagroom ook Peer Appelstroop te gebruiken.

Mijn kinderen zijn echt fan van jullie stropen. Ze vinden de Frutesse Fruitstropen heerlijk! Vooral mijn jongste zoon van 9. De smaak is heerlijk en verfrissend. Je proeft daadwerkelijk wat je eet en wat er in zit. Mooie bijkomstigheid is dat het ook nog gezond is en je energie geeft.

Met vriendelijke groet,

Bianca de Vroedt

Half miljoen kinderen genieten van gezond ontbijt tijdens week van het Nationaal Schoolontbijt

1 november 2021 werd in de Rotterdamse Kuip het startsein voor de ontbijtweek van het Nationaal Schoolontbijt gegeven. De 19e editie van het initiatief werd geopend door presentator Klaas van Kruistum met een officiële aftrap verzorgd door voetballer Soufiane Touzani. Bijna 500.000 kinderen uit heel Nederland ontbijten deze week een keer op school om meer te leren over het belang van een gezond ontbijt als goede start van de dag.  

> lees verder

Trotse partner van het Nationaal School Ontbijt 2021

Het Nationaal Schoolontbijt is een landelijk ontbijtevenement met als missie een gezond ontbijt, elke dag en voor ieder kind. In de ontbijtweek schuiven basisscholen, kinderopvanglocaties en brugklassen in heel Nederland aan tafel voor een gezond ontbijt en een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk een goed ontbijt is en wat je s’ ochtend het beste kunt eten. Van 1 tot en met 5 november viert het Nationaal Schoolontbijt de 19e editie. Het thema van dit jaar is dan ook: ‘Altijd een gezond ontbijt’. (https://www.schoolontbijt.nl/)

 

> lees verder

Frutesse appelstroop is 100% vegetarisch en vegan

Misschien wist je het al, maar in de appelstroop van Frutesse worden alleen plantaardige ingrediënten gebruikt. Appelstroop is hiermee ideaal voor vegetariërs en veganisten en is daarmee een goede aanvulling op een bewust voedingspatroon.  

> lees verder
Pagina