Wortelsalade
De wortelsalade kan bij (bijna) elke gang geserveerd worden!
Deze heerlijke en makkelijke wortelsalade kan geserveerd worden als lunch, voorgerecht en bijgerecht. De wortelsalade is een perfecte combinatie samen met de Kentucky kip. Het enige wat je hoeft te doen is alle ingredienten te mengen. Laat voor een extra smaaksensatie de wortelsalade één uurtje trekken in de koelkast. Et voila, een kind kan de was doen!
INGREDIENTEN
CATEGORIE: BIJGERECHT- LUNCH
BEREIDINGSTIJD: 20 MINUTEN
Voor 6-10 personen | |
500 gr wortels, in plakjes | |
1 teentje knoflook, geperst | |
0,5 theelepel pittige paprikapoeder | |
0,5 theelepel komijn | |
1 eetlepel Frutesse appelstroop | |
3 eetlepels limoensap | |
2 eetlepels verse peterselie, gehakt | |
snufje kaneel | |
2 gedroogde abrikozen, in stukjes | |
scheutje olijfolie extra vierge |
Benodigdheden
- Snijplank
- Mes