Taco's met speklapjes en rode uien in 't zuur
Een feestje in je mond!
Appelstroop op taco's. Gek genoeg werkt het in de totale combinatie dus wel! Deze taco’s met speklapjes zijn namelijk pittig en een tikje zuur. Samen met de licht verbrande smaak van de geroosterde paprika’s is het een smaaksensatie in je mond.
INGREDIENTEN
CATEGORIE: HOOFDGERECHT
BEREIDINGSTIJD: 45 MINUTEN
Voor 8 taco's | |
Rub voor het vlees | |
300-350 gram speklapjes | |
1 tl tijm | |
4 jeneverbessen | |
1 laurierblad | |
1 el rode peperkorrels | |
1 tl grof zeezout | |
De rest | |
1 grote rode ui | |
2 el appelazijn | |
1 tl suiker | |
2 puntpaprika's | |
2 avocado's | |
1 rode peper | |
verse koriander | |
2 el appelstroop | |
2 limoenen |
Benodigdheden
- Grillpan
- Oven
Bron: BeninesKitchen