Sukade
Draadjesvlees, ouderwets lekker!
Sukadelappen behoren net als riblappen en runderlappen tot de categorie stoofvlees. Het bereiden ervan is helemaal niet moeilijk, het heeft alleen een lange bereidingstijd nodig voordat het vlees gaar is. Dus heb je een keer de tijd en zin in een smaakvol stukje vlees, probeer dan eens dit recept.
Tip: Serveer de sukade met gepureerde aardappelen, rode kool en jus.
INGREDIENTEN
CATEGORIE: HOOFDGERECHT
BEREIDINGSTIJD: 3 uur
Voor 4 tot 6 personen |
1 kg sukade lappen (± 3 cm dik) |
2 el bloem |
30 gr roomboter |
3 el olijfolie |
2 uien, in halve ringen |
1 ltr runderbouillon |
1 scheut sojasaus |
2 el appelstroop |
3 laurierblaadjes |
4 kruidnagels |
Peper en zout |
Benodigdheden
- Grote stoofpan
Bron: Culinea.nl