Ravioli met Maastrichts zuurvlees
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands

Ravioli met Maastrichts zuurvlees

Limburg en Italie

Zuurvlees, ookwel 'Zoër Vleis', staat bekend als een echte Limburgse klassieker. Bij ravioli denk je waarschijnlijk direct aan de Italiaanse keuken. Wat nou als beide keukens combineert? Dan krijg je een verrassend Meestrichs-Italiaans gerecht: heerlijke ravioli met Maastrichts zuurvlees.

En dit is zo lekker, dat je het liefst alles in één keer wilt opeten!

istock-484226002-min

INGREDIENTEN

CATEGORIE: HOOFDGERECHT

BEREIDINGSTIJD: 120 MINUTEN 

6 porties
Pastadeeg:
250 gram bloem type '0'
250 gram bloem type '00'
300 ml water
Zuurvlees:
500 gram runderpoulet 
2 deciliter rodewijnazijn of andere azijn
1 deciliter water
100 gram boter
2 eetlepels suiker
2 eetlepels appelstroop
mespuntje kruidnagel
zout en peper
 

Bron: dolcevia.com