Nordic stoofschotel met bier, jeneverbes en Pulled Oats
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands

Nordic stoofschotel met bier, jeneverbes en Pulled Oats

Lekker vegetarisch...

Bij een stoofschotel denk je al snel aan stoofvlees, maar deze keer delen we een stoofschotelrecept waar geen vlees in zit. Wél de beleving en verzadiging van vlees, maar dan volledig vegetarisch! En uiteraard súper lekker!

istock-1262837391

INGREDIENTEN

CATEGORIE: DINER

BEREIDINGSTIJD: 90 MINUTEN

4 personen
2 el olie
2 uien in parten
1 winterpeen geschrapt en in plakken
2 el bloem
10 jeneverbessen
5 kruidnagels
3 eetlepels appelstroop
2 laurierblaadjes
3 eetlepels bloem
1 flesje bruin bier
1 groentebouillonblokje
Een paar takjes tijm
2 el Rinse appelstroop
Peper en zout
4 grote kruimige aardappels
4 el olijfolie
zout en peper
350 g Pulled Oats naturel
2 sjalotjes gesnipperd
verse gehakte kruiden (dille en bieslook)
100 g zilveruitjes
aluminiumfolie

Bron: foodiesmagazine.nl