Nordic stoofschotel met bier, jeneverbes en Pulled Oats
Lekker vegetarisch...
Bij een stoofschotel denk je al snel aan stoofvlees, maar deze keer delen we een stoofschotelrecept waar geen vlees in zit. Wél de beleving en verzadiging van vlees, maar dan volledig vegetarisch! En uiteraard súper lekker!
INGREDIENTEN
CATEGORIE: DINER
BEREIDINGSTIJD: 90 MINUTEN
4 personen |
2 el olie |
2 uien in parten |
1 winterpeen geschrapt en in plakken |
2 el bloem |
10 jeneverbessen |
5 kruidnagels |
3 eetlepels appelstroop |
2 laurierblaadjes |
3 eetlepels bloem |
1 flesje bruin bier |
1 groentebouillonblokje |
Een paar takjes tijm |
2 el Rinse appelstroop |
Peper en zout |
4 grote kruimige aardappels |
4 el olijfolie |
zout en peper |
350 g Pulled Oats naturel |
2 sjalotjes gesnipperd |
verse gehakte kruiden (dille en bieslook) |
100 g zilveruitjes |
aluminiumfolie |
Bron: foodiesmagazine.nl