Kalfsfricandeau met balsamicosaus
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands

Kalfsfricandeau met balsamicosaus

Een Italiaans sausje eroverheen

Een lekker mals en mooi stuk vlees met een bijzonder Italiaans sausje. Een eenvoudig te maken hoofdgerecht voor de feestelijk etentje bij jou thuis. Zet in 5 stappen deze heerlijke Kalfsfricandeau met balsamicosaus op tafel.

istock-1000003966-min

INGREDIENTEN

CATEGORIE: HOOFDGERECHT

BEREIDINGSTIJD: 45 MINUTEN 

Voor 4 personen
50 ml vloeibare margarine
2 sjalotjes
1 teen knoflook
2 takjes rozemarijn
200 ml witte wijn
2 el pijnboompitjes
600 g kalfsfricandeau
Snufje zout en peper
100 gram boter
100 ml warm water
4 el balsamico azijn
1 el appelstroop
zout en peper
 

Benodigheden:
1 stuk aluminiumfolie

Bron: Jumbo