Crostini met gebakken champignons
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands

Crostini met gebakken champignons

Luxe lunch

Of je ze nu maakt als borrelhapje of luxe lunch, met deze crostini's kun je alle kanten op! Een verrukkelijke smaakcombinatie van zoet en hartig dankzij de appelstroop, kaas en champignons.

Tip: gebruik gesneden ciabatta plakjes als brood.

web-klein-istock-1202134079

INGREDIENTEN

CATEGORIE: LUNCH

BEREIDINGSTIJD: 15 MINUTEN

4 personen
4 sneetjes dikke sneden meergranenbrood (of 8 plakken ciabatta)
4 el olijfolie extra vierge
1 winterpeen geschrapt en in plakken
1 appel
2 el boter of olijfolie
5 kruidnagels
1 rode ui, gesnipperd
2 takjes tijm, blaadjes losgerist
250 gr kastanjechampignons, in kwartjes
2 el Rinse Appelstroop
1 groentebouillonblokje
1 tl balsamico azijn
2 el Rinse appelstroop
Peper en zout
4 grote kruimige aardappels
25 gr rucola
zout en peper
50 gr Parmezaanse kaas, in dunne plakjes
 

Bron: eatertainment.nl