Crostini met gebakken champignons
Luxe lunch
Of je ze nu maakt als borrelhapje of luxe lunch, met deze crostini's kun je alle kanten op! Een verrukkelijke smaakcombinatie van zoet en hartig dankzij de appelstroop, kaas en champignons.
Tip: gebruik gesneden ciabatta plakjes als brood.
INGREDIENTEN
CATEGORIE: LUNCH
BEREIDINGSTIJD: 15 MINUTEN
4 personen |
4 sneetjes dikke sneden meergranenbrood (of 8 plakken ciabatta) |
4 el olijfolie extra vierge |
1 winterpeen geschrapt en in plakken |
1 appel |
2 el boter of olijfolie |
5 kruidnagels |
1 rode ui, gesnipperd |
2 takjes tijm, blaadjes losgerist |
250 gr kastanjechampignons, in kwartjes |
2 el Rinse Appelstroop |
1 groentebouillonblokje |
1 tl balsamico azijn |
2 el Rinse appelstroop |
Peper en zout |
4 grote kruimige aardappels |
25 gr rucola |
zout en peper |
50 gr Parmezaanse kaas, in dunne plakjes |
Bron: eatertainment.nl