Bladerdeeg taartje van rode ui met geitenkaas en Frutesse appelstroop
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands

Bladerdeeg taartje van gekarameliseerde rode ui met geitenkaas en appelstroop

Een culinair voorafje...

Bladerdeeg taartje van gekarameliseerde rode ui  met geitenkaas en Frutesse Rinse Appel Fruitstroop. Prachtig culinair voorafje waarmee je hoge ogen gooit bij een etentje, en het is ook nog eens overheerlijk. 

taartje-rode-uit-geitenkaas-appelstroop-3a
taartje-rode-uit-geitenkaas-appelstroop-2a

Ingrediënten:

75 gr boter (kamertempratuur)
175 gr bloem
50 gr geraspte rijpe cheddar of belegen goudse
0,5 tl mosterdpoeder
snufje cayennepoeder
1 groot ei (losgeklopt)
 

 

Voor de vulling:
25 gr boter
1 kg rode uien
6 el Frutesse Rinse Appel Fruitstroop
2 tl fijngehakte salie
8 salieblaadjes
200 gr zachte geitenkaas
olijfolie
cayennepoeder
zout en peper

Recept van Marloes Alink