Bladerdeeg taartje van gekarameliseerde rode ui met geitenkaas en appelstroop
Een culinair voorafje...
Bladerdeeg taartje van gekarameliseerde rode ui met geitenkaas en Frutesse Rinse Appel Fruitstroop. Prachtig culinair voorafje waarmee je hoge ogen gooit bij een etentje, en het is ook nog eens overheerlijk.
Ingrediënten:
75 gr boter (kamertempratuur) |
175 gr bloem |
50 gr geraspte rijpe cheddar of belegen goudse |
0,5 tl mosterdpoeder |
snufje cayennepoeder |
1 groot ei (losgeklopt) |
Voor de vulling: |
25 gr boter |
1 kg rode uien |
6 el Frutesse Rinse Appel Fruitstroop |
2 tl fijngehakte salie |
8 salieblaadjes |
200 gr zachte geitenkaas |
olijfolie |
cayennepoeder |
zout en peper |
Recept van Marloes Alink