Tosti kaas mét appelstroop

Tostie kaas met appelstroop

Tosti kaas nèt even anders

* Bron: Het keukentje van Syts *  Voor als je zin hebt in een andere tosti dan de gewone met ham & kaas: maak er eens eentje met appelstroop & kaas! Super lekker :-)  


Alles leuke variant op de traditionele tostie ham kaas moet je de tostie met kaas en appelstroop eens proberen. Super verrassend! Ook nog uit te breiden met dunne schijfjes appel. Lekker makkelijk te maken.

Zo maak je 'm

  1. Besmeer beide boterhammen met een dun laagje halvarine.
  2. Besmeer één boterham op de niet-beboterde kant met een dikke laag appelstroop. Leg daarop een aantal plakken kaas. Leg de andere boterham met de niet-beboterde kant op de kaas.
  3. Zet een koekenpan (zonder boter) op het vuur en bak de tosti aan beide kanten goudbruin. Snijd de tosti doormidden en eten maar!

* Bron: Het keukentje van Syts  

tostikaas-met-appelstroop-4
tostikaas-met-appelstroop-2
tostikaas-met-appelstroop-1

Ingrediënten

per tosti  
Boterhammen (soort naar keuze), sneetjes  2
Halvarine  
Kaas in plakjes  
Appelstroop (Frutesse Appel Kaneel)  
   

Allergenen

Soja    Kan sporen bevatten
Gluten Aanwezig

Voor meer informatie over allergie en levensmiddelen kunt u terecht bij het Voedingscentrum: www.voedingscentrum.nl onder het kopje ‘ziekte, allergie’ waar u onder andere een merkartikelenlijst kunt bestellen. Dit is een lijst van levensmiddelen die vrij zijn van het betreffende allergeen.

Verkrijgbaarheid

Maestrichter Fruitstroop is verkrijgbaar bij:
Agrimarkt - Albert Heijn - Boerenbond - C1000 - Coop  - Dekamarkt - Golff - Hoogvliet - Jan Linders - Jumbo - M.C.D. - MakroMeermarkt - Plus - Poiesz - Spar - Super de Boer - Troefmarkt - Vomar

We kunnen helaas niet per supermarkt het assortiment garanderen. Daarom adviseren wij u eerst te bellen met de supermarkt van uw keuze en te informeren naar de verkrijgbaarheid.