Pompoenstoof met Frutesse Appel-Kaneelstroop en sinaasappel
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands

Pompoenstoof met Appel-Kaneelstroop en sinaasappel

Heerlijk verse pompoenstoof, lekker én gezond

Deze vegetarische stoofschotel wordt op smaak gebracht met Oosterse specerijen. De Frutesse Appel-Kaneel Fruitstroop en sinaasappel maken het lekker fris. Met rijst of (parel)couscous erbij heb je een heerlijke, voedzame maaltijd.

pompoenstoof-met-appel-kaneelstroop-slowfoody-2

Ingrediënten

Soort gerecht: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiden + ca. 35 minuten stoven

4 personen
500 gr flespompoen blokjes
1 roze ui
1 zoete puntpaprika
0,5 tl komijn
0,5 tl gemalen koriander
0,5 tl gerookte paprika
0,5 tl kaneel
1 mespunt chilipoeder
1,5 el Frutesse Appel-Kaneelstroop
400 gr tomatenblokjes
250 ml gezeefde tomaat/passata di pomodoro
1 sinaasappel
olijfolie
zout en peper

 

Dit recept is voor Frutesse ontwikkeld, door Slowfoody