Pompoenstoof met Appel-Kaneelstroop en sinaasappel
Heerlijk verse pompoenstoof, lekker én gezond
Deze vegetarische stoofschotel wordt op smaak gebracht met Oosterse specerijen. De stroop en sinaasappel maken het lekker fris. Met rijst of (parel)couscous erbij heb je een heerlijke, voedzame maaltijd.
Ingrediënten
Bereiding voor 4 personen | |
Fles pompoenblokjes | 500 gr |
Roze ui | 1 st |
Zoete puntpaprika | 1 st |
Komijn | 0,5 tl |
Gemalen koriander | 0,5 tl |
Gerookte paprika | 0,5 tl |
Kaneel | 0,5 tl |
Chilipoeder, mespuntje | |
Frutessel Appel-Kaneelstroop | 1,5 el |
Tomatenblokjes | 400 gr |
Gezeefde tomaat/passata di pomodoro | 250 ml |
Sinaasappel | 1 st |
Olijfolie | |
Zout en peper |
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiden + ca. 35 minuten stoven
Dit recept is voor Frutesse ontwikkeld, door Slowfoody