Pompoenstoof met Appel-Kaneelstroop en sinaasappel
Heerlijk verse pompoenstoof, lekker én gezond
Deze vegetarische stoofschotel wordt op smaak gebracht met Oosterse specerijen. De Frutesse Appel-Kaneel Fruitstroop en sinaasappel maken het lekker fris. Met rijst of (parel)couscous erbij heb je een heerlijke, voedzame maaltijd.
Ingrediënten
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiden + ca. 35 minuten stoven
4 personen |
500 gr flespompoen blokjes |
1 roze ui |
1 zoete puntpaprika |
0,5 tl komijn |
0,5 tl gemalen koriander |
0,5 tl gerookte paprika |
0,5 tl kaneel |
1 mespunt chilipoeder |
1,5 el Frutesse Appel-Kaneelstroop |
400 gr tomatenblokjes |
250 ml gezeefde tomaat/passata di pomodoro |
1 sinaasappel |
olijfolie |
zout en peper |
Dit recept is voor Frutesse ontwikkeld, door Slowfoody