Pompoenstoof met Frutesse Appel-Kaneelstroop en sinaasappel

Pompoenstoof met Appel-Kaneelstroop en sinaasappel

Heerlijk verse pompoenstoof, lekker én gezond

Deze vegetarische stoofschotel wordt op smaak gebracht met Oosterse specerijen. De stroop en sinaasappel maken het lekker fris. Met rijst of (parel)couscous erbij heb je een heerlijke, voedzame maaltijd.

pompoenstoof-met-appel-kaneelstroop-slowfoody-2

Ingrediënten

 

Bereiding voor 4 personen  
Fles pompoenblokjes 500 gr
Roze ui 1 st
Zoete puntpaprika 1 st
Komijn 0,5 tl
Gemalen koriander 0,5 tl
Gerookte paprika 0,5 tl
Kaneel 0,5 tl
Chilipoeder, mespuntje  
Frutessel Appel-Kaneelstroop 1,5 el
Tomatenblokjes 400 gr
Gezeefde tomaat/passata di pomodoro 250 ml
Sinaasappel 1 st
Olijfolie  
Zout en peper  

Soort gerecht: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiden + ca. 35 minuten stoven

 

Dit recept is voor Frutesse ontwikkeld, door Slowfoody