Wist jij dat Rinse Appelstroop een smaak is en géén merk?
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
staande-afbeelding-wistjedatje

Rinse Appelstroop is een smaak en géén merk!

Veel mensen denken dat Rinse Appelstroop een merk is, maar dat is niet zo. Het is namelijk een smaak. Alle rinse Appelstropen worden gemaakt van suikerbieten en appels. Rinse is een oud Hollands woord voor ‘friszurig’. Deze friszurige smaakt komt voort uit de appels die in de stroop verwerkt zijn.

Frutesse is wederom trotse partner van het Nationale Schoolontbijt!

Net als vorig jaar is Frutesse dit jaar sponsor van het Nationale Schoolontbijt. De 20e editie bevat daardoor weer heerlijke potjes Frutesse stroop.

> lees verder

Hoe wordt stroop gemaakt?

Frutesse legt uit! Weet jij hoe stroop gemaakt wordt? Na het lezen van dit artikel wel. Zo kun je weer wat nieuws vertellen bij de koffie. Stroop maken is een oeroud proces maar de stappen zijn nog steeds hetzelfde. Bij Frutesse maken wij ook al jarenlang de lekkerste stroop volgens oude productiewijzen, maar dan met iets meer potjes tegelijk ;-)

> lees verder

Wat betekent Rinse nou eigenlijk?

Frutesse legt uit! Rinse heeft een betekenis die je niet had verwacht. Stroop van Frutesse is de echte appelstroop met het meeste fruit. Al ruim 160 jaar met liefde gemaakt door de vruchtenbereiders van Frutesse in Limburg.

> lees verder
Pagina