Aflevering 5 van de Club van de Plakkende Vingers
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
sidebalk-clubvandeplakkendevingers

We zijn er weer! Aflevering 5 'Club van de Plakkende Vingers'

De zomer is voorbij, maar de Club van de Plakkende Vingers heeft niet stilgezeten. Vandaag presenteren wij jullie aflevering 5, waarbij Thomas, Loekje, Gijsje en Kiki in samenwerking met de directeur van de stroopfabriek aan een plannetje gaan werken om het stroop weer terug in de schappen te krijgen. Benieuwd wat ze van plan zijn? Houd komende weken de afleveringen bij en je komt alles te weten!

 

Frutesse is wederom trotse partner van het Nationale Schoolontbijt!

Net als vorig jaar is Frutesse dit jaar sponsor van het Nationale Schoolontbijt. De 20e editie bevat daardoor weer heerlijke potjes Frutesse stroop.

> lees verder

Hoe wordt stroop gemaakt?

Frutesse legt uit! Weet jij hoe stroop gemaakt wordt? Na het lezen van dit artikel wel. Zo kun je weer wat nieuws vertellen bij de koffie. Stroop maken is een oeroud proces maar de stappen zijn nog steeds hetzelfde. Bij Frutesse maken wij ook al jarenlang de lekkerste stroop volgens oude productiewijzen, maar dan met iets meer potjes tegelijk ;-)

> lees verder

Wat betekent Rinse nou eigenlijk?

Frutesse legt uit! Rinse heeft een betekenis die je niet had verwacht. Stroop van Frutesse is de echte appelstroop met het meeste fruit. Al ruim 160 jaar met liefde gemaakt door de vruchtenbereiders van Frutesse in Limburg.

> lees verder
Pagina