Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
schermafbeelding-2018-02-23-om-16-06-33

Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

Sandra en Mounir van het programma kook mee met MAX nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood. Reibekuchen zijn...

Klik hier om de uitzending te bekijken.

 

Bron: MAX

Frutesse is wederom trotse partner van het Nationale Schoolontbijt!

Net als vorig jaar is Frutesse dit jaar sponsor van het Nationale Schoolontbijt. De 20e editie bevat daardoor weer heerlijke potjes Frutesse stroop.

> lees verder

Hoe wordt stroop gemaakt?

Frutesse legt uit! Weet jij hoe stroop gemaakt wordt? Na het lezen van dit artikel wel. Zo kun je weer wat nieuws vertellen bij de koffie. Stroop maken is een oeroud proces maar de stappen zijn nog steeds hetzelfde. Bij Frutesse maken wij ook al jarenlang de lekkerste stroop volgens oude productiewijzen, maar dan met iets meer potjes tegelijk ;-)

> lees verder

Wat betekent Rinse nou eigenlijk?

Frutesse legt uit! Rinse heeft een betekenis die je niet had verwacht. Stroop van Frutesse is de echte appelstroop met het meeste fruit. Al ruim 160 jaar met liefde gemaakt door de vruchtenbereiders van Frutesse in Limburg.

> lees verder
Pagina