Er zitten géén allergenen in appelstroop
staande-afbeelding-wistjedatje-6-400x556

Er zitten géén allergenen in appelstroop

Als je te maken hebt met allergieën dan kan dat soms erg vervelend zijn. Je mag dan namelijk niet alles eten. En dat betekent dat je goed in de gaten moet houden welke ingrediënten er in producten zit. Met name kinderen hebben dat lang niet altijd in de gaten.

In de appelstropen van Frutesse zitten géén allergenen die voorkomen op de Alba-lijst. Een slimme en lekkere keuze als zoetbroodbeleg voor ouders en/of kinderen die een specifieke allergie hebben.
Uitzondering: onze Stoofperen stroop bevat koriander.

Frutesse trotse partner Nationaal Schoolontbijt 2020

Wij willen graag gezinnen en kinderen aanmoedigen om iedere dag te starten met een goed ontbijt. Kinderen gaan dan fris en energiek naar school en presteren daardoor beter. Daarom zijn wij ook dit jaar weer trotste sponsor van het Nationaal Schoolontbijt.  

Samen met vele andere partners dragen wij ons steentje bij! Tijdens de 18de editie van het Nationaal Schoolontbijt maken we van gezond ontbijten een feestje voor een half miljoen kinderen op zo’n drieduizend scholen...

> lees verder

Hoe ontbijten prinsen en prinsessen?

Als je naar je dag kijkt als tijd tussen maaltijden, dan zeggen ze: ontbijt als een koning. Maar hoe laat je de kinderen als prinsen en prinsessen de dag starten? In alle ochtendstress moet maar net tijd zijn om te ontbijten. En wat eten de kinderen met de lunch? 

> lees verder

Bied je baby iets te proeven in het eerste jaar!

Baby’s groeien het snelste in hun eerste levensjaar. Na een begin met moeder- en/of flesmelk volgt het vastere voedsel, van fruithap tot broodkorst of soepstengel. Na een paar maanden borst of fles begint je kindje onrustig te worden en wil het meer. Een goed moment om met een eerste hapje te starten! De ervaring van een andere smaak kan erg komisch zijn: maak foto’s of filmpjes voor later. En dan volgt al snel een extra bordje aan tafel, omdat je kindje gaat mee-eten.

 

> lees verder
Pagina