Er zitten géén allergenen in appelstroop
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
staande-afbeelding-wistjedatje-6-400x556

Er zitten géén allergenen in appelstroop

Als je te maken hebt met allergieën dan kan dat soms erg vervelend zijn. Je mag dan namelijk niet alles eten. En dat betekent dat je goed in de gaten moet houden welke ingrediënten er in producten zit. Met name kinderen hebben dat lang niet altijd in de gaten.

In de appelstropen van Frutesse zitten géén allergenen die voorkomen op de Alba-lijst. Een slimme en lekkere keuze als zoetbroodbeleg voor ouders en/of kinderen die een specifieke allergie hebben.
Uitzonderingen: onze Stoofperen stroop bevat koriander. Ook het cupje Rinse Appelstroop van 15 gram (horeca) is een uitzondering. Dit product wordt op een andere locatie afgevuld waardoor wij alleen op dit product géén garantie kunnen geven omtrent allergenen.

Frutesse is wederom trotse partner van het Nationale Schoolontbijt!

Net als vorig jaar is Frutesse dit jaar sponsor van het Nationale Schoolontbijt. De 20e editie bevat daardoor weer heerlijke potjes Frutesse stroop.

> lees verder

Hoe wordt stroop gemaakt?

Frutesse legt uit! Weet jij hoe stroop gemaakt wordt? Na het lezen van dit artikel wel. Zo kun je weer wat nieuws vertellen bij de koffie. Stroop maken is een oeroud proces maar de stappen zijn nog steeds hetzelfde. Bij Frutesse maken wij ook al jarenlang de lekkerste stroop volgens oude productiewijzen, maar dan met iets meer potjes tegelijk ;-)

> lees verder

Wat betekent Rinse nou eigenlijk?

Frutesse legt uit! Rinse heeft een betekenis die je niet had verwacht. Stroop van Frutesse is de echte appelstroop met het meeste fruit. Al ruim 160 jaar met liefde gemaakt door de vruchtenbereiders van Frutesse in Limburg.

> lees verder
Pagina