De eerste fandag Frutesse een groot succes!
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
20160928-eerstefandag-1

De eerste fandag van Frutesse was een groot succes!

Op 23 september j.l. hebben wij de eerste Frutesse Fandag georganiseerd. We hebben een selectie van zo'n 16 trouwe stroopfans uitgenodigd. Zij kwamen deze middag alles te weten over stroop. Onder andere met een uitgebreide rondleiding door de stroopfabriek, waardoor zij een unieke inkijk kregen in de keuken waar hun favoriete stroop wordt gemaakt.

We kunnen concluderen dat deze eerste fandag een succes was. De reacties van de genodigden waren ontzettend enthousiast. En daar doen wij het toch voor! Via deze weg willen we iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid. Wij gaan hier zeker meer mee doen!

Frutesse is wederom trotse partner van het Nationale Schoolontbijt!

Net als vorig jaar is Frutesse dit jaar sponsor van het Nationale Schoolontbijt. De 20e editie bevat daardoor weer heerlijke potjes Frutesse stroop.

> lees verder

Hoe wordt stroop gemaakt?

Frutesse legt uit! Weet jij hoe stroop gemaakt wordt? Na het lezen van dit artikel wel. Zo kun je weer wat nieuws vertellen bij de koffie. Stroop maken is een oeroud proces maar de stappen zijn nog steeds hetzelfde. Bij Frutesse maken wij ook al jarenlang de lekkerste stroop volgens oude productiewijzen, maar dan met iets meer potjes tegelijk ;-)

> lees verder

Wat betekent Rinse nou eigenlijk?

Frutesse legt uit! Rinse heeft een betekenis die je niet had verwacht. Stroop van Frutesse is de echte appelstroop met het meeste fruit. Al ruim 160 jaar met liefde gemaakt door de vruchtenbereiders van Frutesse in Limburg.

> lees verder
Pagina