De allerlaatste prijswinnaars zijn bekend!
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
20161201-prijsuitreiking5-1

De allerlaatste prijswinnaars zijn bekend!

De vruchtenbereiders van Frutesse hebben op donderdag 1 december 2016, alweer de allerlaatste loting gedaan. Hierbij maken wij met trots de prijswinnaars bekend! Bekijk hier het filmpje van de bekendmaking van de winnaars!

Boerderijvakantie: Marlies Fortes
1 jaar lang stroop: Karin van Veldhuizen


De prijswinnaars zijn reeds per e-mail op de hoogte gesteld.


Niets gewonnen?
Je kunt nog even doorsparen!

Heb jij na 1-12-2016 nog een actieverpakking gekocht? Ook al is de laatste prijsuitreiking geweest, je kunt gewoon blijven doorsparen voor € 40,- korting op jouw boerderijvakantie bij FarmCamps. Jouw gespaarde tegoed kun je tot 31 december 2017 verzilveren bij FarmCamps.

Voor meer informatie ga naar De boer op met Frutesse of bekijk hier de actievoorwaarden.

Frutesse is wederom trotse partner van het Nationale Schoolontbijt!

Net als vorig jaar is Frutesse dit jaar sponsor van het Nationale Schoolontbijt. De 20e editie bevat daardoor weer heerlijke potjes Frutesse stroop.

> lees verder

Hoe wordt stroop gemaakt?

Frutesse legt uit! Weet jij hoe stroop gemaakt wordt? Na het lezen van dit artikel wel. Zo kun je weer wat nieuws vertellen bij de koffie. Stroop maken is een oeroud proces maar de stappen zijn nog steeds hetzelfde. Bij Frutesse maken wij ook al jarenlang de lekkerste stroop volgens oude productiewijzen, maar dan met iets meer potjes tegelijk ;-)

> lees verder

Wat betekent Rinse nou eigenlijk?

Frutesse legt uit! Rinse heeft een betekenis die je niet had verwacht. Stroop van Frutesse is de echte appelstroop met het meeste fruit. Al ruim 160 jaar met liefde gemaakt door de vruchtenbereiders van Frutesse in Limburg.

> lees verder
Pagina