De allerlaatste prijswinnaars zijn bekend!
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
20161201-prijsuitreiking5-1

De allerlaatste prijswinnaars zijn bekend!

De vruchtenbereiders van Frutesse hebben op donderdag 1 december 2016, alweer de allerlaatste loting gedaan. Hierbij maken wij met trots de prijswinnaars bekend! Bekijk hier het filmpje van de bekendmaking van de winnaars!

Boerderijvakantie: Marlies Fortes
1 jaar lang stroop: Karin van Veldhuizen


De prijswinnaars zijn reeds per e-mail op de hoogte gesteld.


Niets gewonnen?
Je kunt nog even doorsparen!

Heb jij na 1-12-2016 nog een actieverpakking gekocht? Ook al is de laatste prijsuitreiking geweest, je kunt gewoon blijven doorsparen voor € 40,- korting op jouw boerderijvakantie bij FarmCamps. Jouw gespaarde tegoed kun je tot 31 december 2017 verzilveren bij FarmCamps.

Voor meer informatie ga naar De boer op met Frutesse of bekijk hier de actievoorwaarden.

Half miljoen kinderen genieten van gezond ontbijt tijdens week van het Nationaal Schoolontbijt

1 november 2021 werd in de Rotterdamse Kuip het startsein voor de ontbijtweek van het Nationaal Schoolontbijt gegeven. De 19e editie van het initiatief werd geopend door presentator Klaas van Kruistum met een officiële aftrap verzorgd door voetballer Soufiane Touzani. Bijna 500.000 kinderen uit heel Nederland ontbijten deze week een keer op school om meer te leren over het belang van een gezond ontbijt als goede start van de dag.  

> lees verder

Trotse partner van het Nationaal School Ontbijt 2021

Het Nationaal Schoolontbijt is een landelijk ontbijtevenement met als missie een gezond ontbijt, elke dag en voor ieder kind. In de ontbijtweek schuiven basisscholen, kinderopvanglocaties en brugklassen in heel Nederland aan tafel voor een gezond ontbijt en een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk een goed ontbijt is en wat je s’ ochtend het beste kunt eten. Van 1 tot en met 5 november viert het Nationaal Schoolontbijt de 19e editie. Het thema van dit jaar is dan ook: ‘Altijd een gezond ontbijt’. (https://www.schoolontbijt.nl/)

 

> lees verder

Frutesse appelstroop is 100% vegetarisch en vegan

Misschien wist je het al, maar in de appelstroop van Frutesse worden alleen plantaardige ingrediënten gebruikt. Appelstroop is hiermee ideaal voor vegetariërs en veganisten en is daarmee een goede aanvulling op een bewust voedingspatroon.  

> lees verder
Pagina