De allerlaatste prijswinnaars zijn bekend!
20161201-prijsuitreiking5-1

De allerlaatste prijswinnaars zijn bekend!

De vruchtenbereiders van Frutesse hebben op donderdag 1 december 2016, alweer de allerlaatste loting gedaan. Hierbij maken wij met trots de prijswinnaars bekend! Bekijk hier het filmpje van de bekendmaking van de winnaars!

Boerderijvakantie: Marlies Fortes
1 jaar lang stroop: Karin van Veldhuizen


De prijswinnaars zijn reeds per e-mail op de hoogte gesteld.


Niets gewonnen?
Je kunt nog even doorsparen!

Heb jij na 1-12-2016 nog een actieverpakking gekocht? Ook al is de laatste prijsuitreiking geweest, je kunt gewoon blijven doorsparen voor € 40,- korting op jouw boerderijvakantie bij FarmCamps. Jouw gespaarde tegoed kun je tot 31 december 2017 verzilveren bij FarmCamps.

Voor meer informatie ga naar De boer op met Frutesse of bekijk hier de actievoorwaarden.

Frutesse trotse partner Nationaal Schoolontbijt 2020

Wij willen graag gezinnen en kinderen aanmoedigen om iedere dag te starten met een goed ontbijt. Kinderen gaan dan fris en energiek naar school en presteren daardoor beter. Daarom zijn wij ook dit jaar weer trotste sponsor van het Nationaal Schoolontbijt.  

Samen met vele andere partners dragen wij ons steentje bij! Tijdens de 18de editie van het Nationaal Schoolontbijt maken we van gezond ontbijten een feestje voor een half miljoen kinderen op zo’n drieduizend scholen...

> lees verder

Hoe ontbijten prinsen en prinsessen?

Als je naar je dag kijkt als tijd tussen maaltijden, dan zeggen ze: ontbijt als een koning. Maar hoe laat je de kinderen als prinsen en prinsessen de dag starten? In alle ochtendstress moet maar net tijd zijn om te ontbijten. En wat eten de kinderen met de lunch? 

> lees verder

Bied je baby iets te proeven in het eerste jaar!

Baby’s groeien het snelste in hun eerste levensjaar. Na een begin met moeder- en/of flesmelk volgt het vastere voedsel, van fruithap tot broodkorst of soepstengel. Na een paar maanden borst of fles begint je kindje onrustig te worden en wil het meer. Een goed moment om met een eerste hapje te starten! De ervaring van een andere smaak kan erg komisch zijn: maak foto’s of filmpjes voor later. En dan volgt al snel een extra bordje aan tafel, omdat je kindje gaat mee-eten.

 

> lees verder
Pagina