Appelstroop is een oer Hollands product

Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
staande-afbeelding-wistjedatje-8-400x556

Appelstroop is een oer Hollands product

Appelstroop wordt al meer dan 150 jaar gemaakt en is een écht oer Hollands product. Het stoken van stroop is een ambacht en gaat ver terug. De stroopstokers van weleer waren echte vakmannen en staken ziel en zaligheid in hun stroopstokerij. Die zelfde passie is nu nog steeds terug te vinden bij stroopstokers. Wist je dat een échte stroopstoker precies proeft waar een potje stroop vandaan komt?

Nederland heeft nog twee stroopfabrieken. De appelstropen van Frutesse bevatten het originele recept zoals de appelstroop 150 jaar geleden al werd gemaakt. Wat goed is, moet goed blijven. Met de nieuwste technieken eren we de rijke traditie en maken we stroop met de smaak van nu.

Frutesse is wederom trotse partner van het Nationale Schoolontbijt!

Net als vorig jaar is Frutesse dit jaar sponsor van het Nationale Schoolontbijt. De 20e editie bevat daardoor weer heerlijke potjes Frutesse stroop.

> lees verder

Hoe wordt stroop gemaakt?

Frutesse legt uit! Weet jij hoe stroop gemaakt wordt? Na het lezen van dit artikel wel. Zo kun je weer wat nieuws vertellen bij de koffie. Stroop maken is een oeroud proces maar de stappen zijn nog steeds hetzelfde. Bij Frutesse maken wij ook al jarenlang de lekkerste stroop volgens oude productiewijzen, maar dan met iets meer potjes tegelijk ;-)

> lees verder

Wat betekent Rinse nou eigenlijk?

Frutesse legt uit! Rinse heeft een betekenis die je niet had verwacht. Stroop van Frutesse is de echte appelstroop met het meeste fruit. Al ruim 160 jaar met liefde gemaakt door de vruchtenbereiders van Frutesse in Limburg.

> lees verder
Pagina