Appelstroop is een oer Hollands product

Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
staande-afbeelding-wistjedatje-8-400x556

Appelstroop is een oer Hollands product

Appelstroop wordt al meer dan 150 jaar gemaakt en is een écht oer Hollands product. Het stoken van stroop is een ambacht en gaat ver terug. De stroopstokers van weleer waren echte vakmannen en staken ziel en zaligheid in hun stroopstokerij. Die zelfde passie is nu nog steeds terug te vinden bij stroopstokers. Wist je dat een échte stroopstoker precies proeft waar een potje stroop vandaan komt?

Nederland heeft nog twee stroopfabrieken. De appelstropen van Frutesse bevatten het originele recept zoals de appelstroop 150 jaar geleden al werd gemaakt. Wat goed is, moet goed blijven. Met de nieuwste technieken eren we de rijke traditie en maken we stroop met de smaak van nu.

Half miljoen kinderen genieten van gezond ontbijt tijdens week van het Nationaal Schoolontbijt

1 november 2021 werd in de Rotterdamse Kuip het startsein voor de ontbijtweek van het Nationaal Schoolontbijt gegeven. De 19e editie van het initiatief werd geopend door presentator Klaas van Kruistum met een officiële aftrap verzorgd door voetballer Soufiane Touzani. Bijna 500.000 kinderen uit heel Nederland ontbijten deze week een keer op school om meer te leren over het belang van een gezond ontbijt als goede start van de dag.  

> lees verder

Trotse partner van het Nationaal School Ontbijt 2021

Het Nationaal Schoolontbijt is een landelijk ontbijtevenement met als missie een gezond ontbijt, elke dag en voor ieder kind. In de ontbijtweek schuiven basisscholen, kinderopvanglocaties en brugklassen in heel Nederland aan tafel voor een gezond ontbijt en een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk een goed ontbijt is en wat je s’ ochtend het beste kunt eten. Van 1 tot en met 5 november viert het Nationaal Schoolontbijt de 19e editie. Het thema van dit jaar is dan ook: ‘Altijd een gezond ontbijt’. (https://www.schoolontbijt.nl/)

 

> lees verder

Frutesse appelstroop is 100% vegetarisch en vegan

Misschien wist je het al, maar in de appelstroop van Frutesse worden alleen plantaardige ingrediënten gebruikt. Appelstroop is hiermee ideaal voor vegetariërs en veganisten en is daarmee een goede aanvulling op een bewust voedingspatroon.  

> lees verder
Pagina