Aflevering 7 Club van de Plakkende Vingers
Volg ons
instagram-brands facebook-f-brands
sidebalk-clubvandeplakkendevingers-6

Eigengemaakte appelstroop. En nu?

De Club van de Plakkende Vingers gaat met het recept van de appelstroopfabriek, hun eerste potjes appelstroop maken. Koken, roeren, proeven. Nog een beetje van dit... en de smaak is goed! En nu de potjes verspreiden in het dorp, want iedereen moet weten dat er voldoende appelstroop te verkrijgen is. Maar wat gaan zij dan met de verdiende centjes doen??

Frutesse is wederom trotse partner van het Nationale Schoolontbijt!

Net als vorig jaar is Frutesse dit jaar sponsor van het Nationale Schoolontbijt. De 20e editie bevat daardoor weer heerlijke potjes Frutesse stroop.

> lees verder

Hoe wordt stroop gemaakt?

Frutesse legt uit! Weet jij hoe stroop gemaakt wordt? Na het lezen van dit artikel wel. Zo kun je weer wat nieuws vertellen bij de koffie. Stroop maken is een oeroud proces maar de stappen zijn nog steeds hetzelfde. Bij Frutesse maken wij ook al jarenlang de lekkerste stroop volgens oude productiewijzen, maar dan met iets meer potjes tegelijk ;-)

> lees verder

Wat betekent Rinse nou eigenlijk?

Frutesse legt uit! Rinse heeft een betekenis die je niet had verwacht. Stroop van Frutesse is de echte appelstroop met het meeste fruit. Al ruim 160 jaar met liefde gemaakt door de vruchtenbereiders van Frutesse in Limburg.

> lees verder
Pagina