Camembertpakketje met Maestrichter stroop

Stroperig lekker voorafje

Voorgerecht voor 4 personen

Verwarm de grill voor op 250 °C.
Besmeer de Camembert dik met de Frutesse Maestrichter fruitstroop. Leg er kruiselings de plakjes gerookt spek over en zorg ervoor dat de kaas volledig is ingepakt. Plaats de Camembert onder de grill tot het spek krokant begint de worden. Draai de kaas om en laat de andere kant ook krokant worden. Maak ondertussen de dressing voor de sla door de balsamicoazijn te mengen met de olie. Breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de sla over vier borden en besprenkel het met de dressing. Snij de Camembert in vieren en leg een stukje op het midden van de borden. Serveer met ciabatta of stokbrood.

recept-camembert-met-stroop-2

Ingrediënten

1 camembert
3 eetlepels Frutesse Maestrichter fruitstroop   
100 gram gerookt spek in plakjes
1 eetlepel balsamicoazijn
3 eetlepels olijfolie
zout en peper
200 gram gemengde sla