Salade met haverkorn boord, geitenkaas en appelstroop dressing

Salade met haverkorn boord, geitenkaas en appelstroop dressing

Geniet van deze salade!

Trek in een heerlijke salade? Lees dan eens dit recept van Buuf en Buuf. Zij delen de lekkerste recepten op hun foodblog. Hieronder het heerlijke recept. Heb jij het al eens geprobeerd te maken? 

Deze lekkere en makkelijke salade met haverkorn brood, geitenkaas en dressing van appelstroop is binnen mum van tijd klaar!

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe de sla in een kom en snijd de groente. Deze kun je ook bij de sla doen. Het brood breek je in stukjes en doe je ook bij de sla.

Als de oven voorverwarmd is, zet je de geitenkaas erin op een bordje. Vervolgens laat je dit voor ongeveer 5  warm/zacht worden. Blijf er wel bij, want elke oven is weer anders!

Ondertussen kun je de dressing maken. Giet alles in een bekertje/schaaltje en klop dit even. Vervolgens giet je het over in een steelpannetje en warm je het even op. Als je ziet dat de appelstroop wat vloeibaarder is zet je het vuur uit. Giet het in een leuk schaaltje/ bekertje en serveer naast de salade.

Serveer de geitenkaas op de salade en klaar is je overheerlijke eenvoudige salade!

Geniet ervan!

salade-met-haverkorn-brood-geitenkaas-en-dressing-van-appelstroop

Ingrediënten

1 zak sla naar keuze  
1 stuk geitenkaas  
1 (of 2) sneetje haverkorn van Soma  
handje cherry tomaten, gehalveerd  
kwart komkommer, kleingesneden  
handje radijs, in dunne plakjes  
Dressing:  
2 eetlepels appelstroop van Frutesse  
2 eetlepels balsamicoazijn  
4 eetlepels olijfolie  
beetje peper en zout  



.

 

.