Gemarineerde kipspiezen met Maestrichter fruitstroop

Gemarineerde kipspiezen met Maestrichter stroop

Hééérlijk zoet en pittig tegelijk

Snij de kipfilet in blokjes van ongeveer 2 cm. Roer de Maestrichter fruitstroop los met de olie en de sambal. Meng dit met de kipfilet en laat het geheel 2 uur marineren in de koelkast. 

Maak de paprika en uien schoon. Snij de paprika in gelijke stukken en de uien in partjes. Rijg om en om kipfilet, paprika en ui aan houten stokjes. Gaar de spiesjes in 10 minuten, keer ze regelmatig. 

Ook lekker zonder paprika en uien, met satésaus! 

 

 

recept-kipspiezen-met-stroop-2

Ingrediënten

500 gram kipfilet
4 el Frutesse Maestrichter fruitstroop
2 el olie
2 theelepels sambal
1 rode paprika
2 kleine uien
8 spiesjes

 

Soja    Kan sporen bevatten
Gluten Aanwezig

Voor meer informatie over allergie en levensmiddelen kunt u terecht bij het Voedingscentrum: www.voedingscentrum.nl onder het kopje ‘ziekte, allergie’ waar u onder andere een merkartikelenlijst kunt bestellen. Dit is een lijst van levensmiddelen die vrij zijn van het betreffende allergeen.

Verkrijgbaarheid

Maestrichter Fruitstroop is verkrijgbaar bij:
Agrimarkt - Albert Heijn - Boerenbond - C1000 - Coop  - Dekamarkt - Golff - Hoogvliet - Jan Linders - Jumbo - M.C.D. - MakroMeermarkt - Plus - Poiesz - Spar - Super de Boer - Troefmarkt - Vomar

We kunnen helaas niet per supermarkt het assortiment garanderen. Daarom adviseren wij u eerst te bellen met de supermarkt van uw keuze en te informeren naar de verkrijgbaarheid.