Pannenkoekrolletjes met appelstroop en gedroogd fruit
Maak je pannenkoek eens anders!
Deze pannenkoek is een waar feest. Een pannenkoek gevuld met droogfruit en dippen in vers geklopte slagroom. Niet alleen voor die pannenkoek-avond, maar ook heerlijk als tussendoortje op een feestje of bij de borrel. Deze pannenkoek is eigenlijk voor elke gelegenheid een optie... maar let op want je likt je vingers er bij af :-)
Ingrediënten
Categorie: ontbijt, lunch, diner, tussendoortje
Bereidingstijd: ± 30 min.
Voor 4 personen | |
Tarwebloem | 300 gr |
Zout | 1 tl |
Eieren | 2 st |
Volle melke | 500 ml |
Roomboter | 30 gr |
Frutesse appelstroop naar keuze | 2 el |
Gedroogd fruit (cranberry, abrikoos, mango) | 2 el |
Benodigdheden
Prikkertjes
Bron: recept van Allerhande
Foto en bereiding tijdens Kookfandag 2019