Hapje met vijgen, roquefort en rinse appelstroop

Borrelen met de Franse slag

Besmeer een sneetje stokbrood met Frutesse rinse appelstroop. Snijd een vijg in dikke plakjes en leg enkele plakjes op 't stokbrood. Top dit af met een klein stukje roquefort. 

Ook lekker op een toastje of met andere soorten blauwe kaas. Natuurlijk 't allerlekkerst met verse vijgen, maar deze zijn helaas niet het hele jaar door verkrijgbaar. Een gedroogde vijg is een prima alternatief. 

Op zoek naar andere borrel-ideetjes? Je vindt ze op onze website! 

stokbrood-met-blauwe-kaas-1-lr-1
stokbrood-met-blauwe-kaas-2-lr-1
borrelplank-compleet-3-lr-3

Ingrediënten

sneetjes stokbrood
gedroogde vijgen
blauwe kaas naar keuze, bijv. roquefort
Frutesse rinse appelstroop

Naar een receptidee van Maris v.d. Oord