Traktatie van rijstwafel met cacao en appelstroop

Lekkers voor groot en klein

Doe de rijstwafels in een zak en maak er kleine stukjes van (niet te fijn) door er met een deegroller overheen te rollen. 

Warm de appelstroop op in een pannetje op middelhoog vuur. Voeg een snufje zout toe en roer goed om. Voeg de pindakaas en het cacaopoeder toe en roer het goed door elkaar tot een gladde massa. Voeg de stukjes rijstwafel toe en roer goed om. Zet het vuur uit en laat het wat afkoelen.

Doe het mengsel in een (afsluitbaar) bakje en verdeel het over de bodem. Laat het verder in de koelkast afkoelen. 

 

recept-traktatie-1-1
recept-traktatie-2-1

Ingrediënten

2 rijstwafels
2 eetlepels Frutesse appel-perenstroop 
2 eetlepels pindakaas
1 eetlepel cacaopoeder
snufje zout

Bron: suikerwijzer.nl